Відгуки

05 червня 2019

2 роки я спілкуюсь з лікарем Стригуновою Юлією Іванівною, з приводу хронічного захворювання щитовидної і паращитовидної залоз. Після перших відвідин лікаря я написала дуже позитивний відгук, (я чомусь його не знайшла в відгуках, хоча в той же час написала відгуки ще по 2 лікарям, вони є).

Я дуже задоволена консультаціями. Лікар завжди підходить до проблеми індивідуально, професійно, вдумливо, аналітично і грамотно. Я їй повністю довіряю, що дуже важливо в співпраці пацієнта з лікарем. Відчуваю себе в надійних руках. В першу чергу це залежить від лікаря, я їй дуже вдячна. З повагою. Л.І.

Тетяна
23 січня 2019

Була на консультації та УЗД у лікаря Говорухи Ю.В. Прийомом задоволена. Лікар усе доступно розповідала і пояснювала. Дала відповіді на усі питання. Рекомендую.

Була на консультації та УЗД у лікаря Говорухи Ю.В. Прийомом задоволена. Лікар усе доступно розповідала і пояснювала. Дала відповіді на усі питання. Рекомендую.

Анна
03 січня 2019

Осталась очень довольна посещением доктора Яренко 03.01.19. Тактичная, внимательная, аккуратная, очень приятное впечатление осталось, все подробно объясняет, ничего лишнего не назначает. В клинике чисто и приятно, цены адекватные

Осталась очень довольна посещением доктора Яренко 03.01.19. Тактичная, внимательная, аккуратная, очень приятное впечатление осталось, все подробно объясняет, ничего лишнего не назначает. В клинике чисто и приятно, цены адекватные

Ірина
21 грудня 2018

Неодноразово зверталася до Мазур Олени Олегівни, чудового лікаря. консультації вичерпні та надзвичайно корисні, бронхіт який не проходив місяць, Олена Олегівна вилікувала за 3 дні!!!

Моя мати також пройшла успішне лікування у Батрака Олега Володимировича, це просто надзвичайний лікар та чудова Людина. Дуже вдячна Вам за допомогу!!! Бажаю клініці зростання та успіху, лікарям здоров'я та хороших пацієнтів, усім раджу звертатися тільки сюди!!!

Миша
21 грудня 2018

Был на приеме врача терапевта Ирины Петровны, очень внимательный доброжелательный доктор. Назначила вменяемое и адекватное лечение. Больше спасибо :)

Был на приеме врача терапевта Ирины Петровны, очень внимательный доброжелательный доктор. Назначила вменяемое и адекватное лечение. Больше спасибо :)

Даниил
21 грудня 2018

Вчера попал на прием к Суховерко Ирине. Более профессионального врача не встречал очень давно. Все быстро качественно и по сути, а самое главное без обычного для врачей желания лечить все))) Рекомендую Ирину, как очень внимательного УЗИста и грамотного терапевта!!!!

Вчера попал на прием к Суховерко Ирине. Более профессионального врача не встречал очень давно. Все быстро качественно и по сути, а самое главное без обычного для врачей желания лечить все))) Рекомендую Ирину, как очень внимательного УЗИста и грамотного терапевта!!!!

Ася
21 грудня 2018

Лучший гинеколог Коханенко Светлана Александровна!! Благодаря ей я забеременела! Консультации всегда четкие ,все доступно объясняет. Ничего лишнего не назначает из обследований и препаратов , все по сути . Осмотр делает очень аккуратно.

Лучший гинеколог Коханенко Светлана Александровна!! Благодаря ей я забеременела! Консультации всегда четкие ,все доступно объясняет. Ничего лишнего не назначает из обследований и препаратов , все по сути . Осмотр делает очень аккуратно.

Дарья
21 грудня 2018

Огромная благодарность доктору Коханенко Светлане Александровне. Медицинские процедуры неприятны и нагоняют страх, но с этим доктором Вам ничего не будет страшно. У нее золотые руки и замечательная душа. Спасибо.

Огромная благодарность доктору Коханенко Светлане Александровне. Медицинские процедуры неприятны и нагоняют страх, но с этим доктором Вам ничего не будет страшно. У нее золотые руки и замечательная душа. Спасибо.

Контакти

м. Київ, вул. Анни Ахматової, 46А
Адрес 2: 
м. Київ, вул. Анни Ахматової, 46А
Телефони : 
+38 (044) 502-20-00
+38 (068) 868-20-00
+38 (050) 190-70-07
+38 (063) 588-20-00
+38 (098) 502 00 02
Графік роботи: 
пн-пт: 08:00-20:00
сб: 09:00-20:00
нд: 09:00-18:00
E-mail: 
50.406524, 30.618213
м. Київ, пр. Науки, 30
Адрес 2: 
м. Київ, пр. Науки, 30
Телефони : 
+38 (044) 502-20-00
+38 (068) 868-20-00
+38 (050) 190-70-07
+38 (063) 588-20-00
+38 (098) 502 00 02
Графік роботи: 
пн-пт: 08:00-20:00
сб: 09:00-20:00
нд: 09:00-18:00
E-mail: 
50.397414, 30.530609
м. Київ, вул. Менделєєва, 10Б
Адрес 2: 
м. Київ, вул. Менделєєва, 10Б
Телефони : 
+38 (098) 502 00 02
Графік роботи: 
пн-пт: 09:00-18:00
сб-нд: вихідний
E-mail: 
50.411628, 30.535736